Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet na kunnen komen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor de verzendkosten hanteren we de actuele kosten van DHL of PostNL. Bestellingen boven de € 350,- verzenden wij gratis in Nederland en België. Voor overige landen binnen Europa hanteren wij een bedrag van € 500,- voor franco levering.

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Herroepingsrecht

In het geval van aankopen door ondernemers is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen niet van toepassing. Voor transacties tussen bedrijven (B2B) zijn de standaardregels voor koopovereenkomsten van kracht.

Winkelwagen
Scroll naar boven