Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor de verzendkosten hanteren we de actuele kosten van DHL of PostNL

Bestellingen van boven de € 350,- verzenden wij gratis

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL, DHL . Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren: 

Retourvoorwaarden:

Indien u niet tevreden bent over een artikel, dan is het mogelijk om dit artikel te retourneren.

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 
  • U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 
  • De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact  via het herroepingsformulier of mail ons direct via info@sprelink.nl
    Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retourzendingen dienen altijd te worden verzonden aan: 

Vof Sprelink
Het Blokschip 10
5247LG Rosmalen
Nederland

Winkelwagen
Scroll to Top